Rss

Archives for : Ruilblog

Het gasstel is geruild!

Het heeft even geduurd maar het camping gasstel is geruild! Via een post op Linkedin dit keer. Omdat het zo lang duurde was ik al lang blij met elk aanbod maar dit is echt een mooie ruil geworden. Het project is nu een Bag Boy golf cart met golfballen, 7 clubs, tee’s en een Nike Golf tas.

De GasTerra Flames tas is geruild!

De uit de stad Groningen afkomstige Jorien A. Bakker is de nieuwe eigenaar van de gelimiteerde GasTerra Flames sporttas! Jorien vertelde ons dat ze dol is op tassen en omdat ze ook fanatiek supporters is van de Groningse basketbaltrots was het voor haar niet zo moeilijk om deze te ruilen voor een Campingaz tweepits kooktoestel! Het Campingaz tweepits kooktoestel had voor Jorien eigenlijk geen waarde meer omdat deze niet in haar bagpack paste en daarom is deze vanaf te ruil op igotfaith.nl

Jorien A. Bakker

Een dolgelukkige man ontmoet!

Waarom was hij zo dolgelukkig vraagt u zich af? Nou, hij is sinds vandaag officieel de eigenaar van het gesigneerde Klouk t-shirt en de Vroeg op Noord mok! Wie is hij dan? Hij is Hink-Jan Apotheker, misschien kent u hem wel als u in het verleden wel eens een basketbalwedstrijd van de Groningse trots Donar heeft bezocht, of afgelopen oktober stond te blauwbekken aan de start van de 4mijl. Hij is namelijk de speaker (geweest) bij deze evenementen.

Igotfaith.nl is nu in het bezit van een echte gelimiteerde Gasterra Flames sporttas! Ik vermoed dat we deze heel snel kwijt zijn! In de tas zit ook een speciale verrassing die @topofholland er in heeft gestopt!

Om te bewijzen dat hij er dolgelukkig mee hebben we ook nog een foto gemaakt! De prijsvraag bijbehorende foto is hoeveel witte tanden telt u!

Hink-Jan & Dimitri

(p.s. mooi schilderij op de achtergrond trouwens!)

Het t-shirt en de mok zijn geruild!

Exact één dag na de ruil waardoor het gesigneerder t-shirt en de mok in de aanbieding waren zijn deze alweer geruild!

De oud speaker van de Gasterra Flames (Donar in de volksmond) en speaker van de 4mijl heeft het T-shirt geruild voor een sporttas van de Gasterra Flames!
Hij omschreef het als volgt:

De LP van Milli Vanilli is geruild!

Zojuist is live op de radio de LP van Milli Vanilli geruild voor een T-Shirt van Klouk! @BabetteAlma is de gelukkige eigenaar! De LP krijgt waarschijnlijk een prominent plekje in de Radio Noord studio! 🙂

Wat wel grappig is om te vermelden is dat u webmaster (duur woord voor de man die de site runt) ooit heeft meegedaan (zie video onderaan) met Klouk maar nog nooit het t-shirt heeft gekregen. Nu zal ik dus even in bezit zijn van het t-shirt (wees gerust, ik ga hem niet dragen hoor)

Ik ga nog een poging doen om de uitzending hier op de site te krijgen, wordt vervolgd..

De eerste ruil is een feit!

Hoera! De eerste ruil ooit op igotfaith.nl is een feit.

Op 18 december 13 om exact 20:17 wilde @vleddervrouw haar ooit o zo dierbare LP van Milli Vanilli ruilen voor de minidisc van het album Faith van George Michael.

De overdracht van de spullen zal morgen (dat is donderdag 19 december 2013) omstreeks 19:00 plaatsvinden in Martiniplaza in de aanloop van de basketbalwedstrijd Gasterra Flames – Landstede Zwolle (de nummers 1 en 2 van de competitie). Niet geheel toevallig trouwens, @vleddervrouw is namelijk vrijwilliger bij de Groningse basketbalclub.

Dus als jeniets te doen hebt en je deze historische overdracht wil meemaken begeef je morgen dan naar Martiniplaza in Groningen, kun je gelijk een mooie pot basketbal meepikken!

Wie maakt mij los!?

De allereerste ruilactie op igotfaith.nl! Dus wie wil die primeur hebben?

M.a.w. wie maakt mij los? en krijgt eeuwige roem! Anoniem mag natuurlijk ook maar met naam is natuurlijk veel leuker!

Ruilobject is de naamdrager van deze site, een minidisc van het album Faith van George Michael. Het is een officiele minidisc trouwens. Op de achterkant staan de 11 nummers geprint van het album. George zat toen nog in de kast trouwens. Dus wil je George weer in de kast, bied mij op twitter iets aan wat het ruilen waard is!