Rss

Archives for : januari2014

Ruilobject: Campingaz Lagon L + 2 gasflessen

Het nieuw ruilobject is:

Een Campingaz Lagon L + 2 gasflessen
Campingaz Lagon

Productspecificaties:

Productcode: A3744
Merk: Campingaz
Afmetingen: 50.2 x 30 x 8.95 cm
Specificaties: Met 2 snelle branders van elk 2200 watt.
Gewicht: 2,1 kg

Niet van een oud vrouwtje geweest en zeker niet altijd binnen gestaan maar de vorige eigenaar was Jorien A. Bakker en zij heeft er heerlijk boontjes en aardappeltjes op gekookt! Vraag het anders haar zelf 🙂

De GasTerra Flames tas is geruild!

De uit de stad Groningen afkomstige Jorien A. Bakker is de nieuwe eigenaar van de gelimiteerde GasTerra Flames sporttas! Jorien vertelde ons dat ze dol is op tassen en omdat ze ook fanatiek supporters is van de Groningse basketbaltrots was het voor haar niet zo moeilijk om deze te ruilen voor een Campingaz tweepits kooktoestel! Het Campingaz tweepits kooktoestel had voor Jorien eigenlijk geen waarde meer omdat deze niet in haar bagpack paste en daarom is deze vanaf te ruil op igotfaith.nl

Jorien A. Bakker

Een dolgelukkige man ontmoet!

Waarom was hij zo dolgelukkig vraagt u zich af? Nou, hij is sinds vandaag officieel de eigenaar van het gesigneerde Klouk t-shirt en de Vroeg op Noord mok! Wie is hij dan? Hij is Hink-Jan Apotheker, misschien kent u hem wel als u in het verleden wel eens een basketbalwedstrijd van de Groningse trots Donar heeft bezocht, of afgelopen oktober stond te blauwbekken aan de start van de 4mijl. Hij is namelijk de speaker (geweest) bij deze evenementen.

Igotfaith.nl is nu in het bezit van een echte gelimiteerde Gasterra Flames sporttas! Ik vermoed dat we deze heel snel kwijt zijn! In de tas zit ook een speciale verrassing die @topofholland er in heeft gestopt!

Om te bewijzen dat hij er dolgelukkig mee hebben we ook nog een foto gemaakt! De prijsvraag bijbehorende foto is hoeveel witte tanden telt u!

Hink-Jan & Dimitri

(p.s. mooi schilderij op de achtergrond trouwens!)

Het t-shirt en de mok zijn geruild!

Exact één dag na de ruil waardoor het gesigneerder t-shirt en de mok in de aanbieding waren zijn deze alweer geruild!

De oud speaker van de Gasterra Flames (Donar in de volksmond) en speaker van de 4mijl heeft het T-shirt geruild voor een sporttas van de Gasterra Flames!
Hij omschreef het als volgt:

Ruilobject: Een Klouk t-shirt + Vroeg op Noord Mok!

Vanochtend was igotfaith.nl op bezoek in de Radio Noord studio om de ruil definitief te maken. Keurig ontvangen, kopje koffie gedronken en vlak na de uitzending van Vroeg op Noord werd er geruild met Edwin in ’t Veld en Babette Alma. Niet alleen een gesigneerd T-Shirt van Klouk maar ook een mok van Vroeg op Noord kregen wij voor de LP van Milli Vanilli!

Dus bij deze in de aanbieding, een gesigneerd t-shirt van Klouk + een mok van Vroeg op Noord! Als dat maar geen vlekken op het t-shirt wordt!

Als bewijs een foto van de ruil! Van links naar rechts, Edwin in ’t Veld, uw webmaster en Babette Alma.
LP-Klouk

Audio: Luister het interview op Radio Noord terug

Het radio debuut van igotfaith.nl was op Radio Noord bij het programma Vroeg op Noord.

De LP van Milli Vanilli is geruild!

Zojuist is live op de radio de LP van Milli Vanilli geruild voor een T-Shirt van Klouk! @BabetteAlma is de gelukkige eigenaar! De LP krijgt waarschijnlijk een prominent plekje in de Radio Noord studio! 🙂

Wat wel grappig is om te vermelden is dat u webmaster (duur woord voor de man die de site runt) ooit heeft meegedaan (zie video onderaan) met Klouk maar nog nooit het t-shirt heeft gekregen. Nu zal ik dus even in bezit zijn van het t-shirt (wees gerust, ik ga hem niet dragen hoor)

Ik ga nog een poging doen om de uitzending hier op de site te krijgen, wordt vervolgd..

Wekelijkse update op Radio Noord

Ja mensen, igotfaith.nl is benaderd door RTV Noord om wekelijks verslag te doen van de stand van zaken. A.s. maandagochtend zal de primeur zijn! Dus allemaal afstemmen op je transistorradio op frequentie 90,5 (of mocht je in een buitengebied wonen, dit lijstje checken. Voor de echte digitale mensen onder ons, Ziggo kanaal 790, UPC kanaal 701!

Uiteraard zullen de ruilers ook benoemd worden op de radio, dus pak die kans om extra minutes of fame te pakken!

Trouwens, nog steeds in de aanbieding, de LP van Milli Vanilli!