Rss

Een dolgelukkige man ontmoet!

Waarom was hij zo dolgelukkig vraagt u zich af? Nou, hij is sinds vandaag officieel de eigenaar van het gesigneerde Klouk t-shirt en de Vroeg op Noord mok! Wie is hij dan? Hij is Hink-Jan Apotheker, misschien kent u hem wel als u in het verleden wel eens een basketbalwedstrijd van de Groningse trots Donar heeft bezocht, of afgelopen oktober stond te blauwbekken aan de start van de 4mijl. Hij is namelijk de speaker (geweest) bij deze evenementen.

Igotfaith.nl is nu in het bezit van een echte gelimiteerde Gasterra Flames sporttas! Ik vermoed dat we deze heel snel kwijt zijn! In de tas zit ook een speciale verrassing die @topofholland er in heeft gestopt!

Om te bewijzen dat hij er dolgelukkig mee hebben we ook nog een foto gemaakt! De prijsvraag bijbehorende foto is hoeveel witte tanden telt u!

Hink-Jan & Dimitri

(p.s. mooi schilderij op de achtergrond trouwens!)

Geef een reactie